Λίγα λόγια για εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Με χαρά σας καλωσορίζω στο κέντρο φυσικοθεραπείας μου στην Αγία Παρασκευή. Είμαι η Μαρία Κονδελούδη, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Ο στόχο μας η συνεχής βελτίωση και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Είμαστε εκπαιδευμένοι να κατανοούμε το σώμα σας και τις ανάγκες σας και να δημιουργούμε προσαρμοσμένα προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τη δύναμή σας και την ευλυγισία σας. Στο ταξίδι αυτό, θα ανακαλύψετε πχ: τεχνικές ασκήσεις, μάλαξη, ενδυνάμωση μυών και ασκήσεις ευεξίας σε συνάρτηση με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που στοχεύουν στη μείωση του πόνου και τη βελτίωση της κίνηση σας.

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μυϊκούς πόνους, αρθρίτιδα, τραυματισμούς ή οποιαδήποτε άλλη πηγή πόνου, έχουμε τις γνώσεις και τα εργαλεία για να βοηθήσει το σώμα σας να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει αυτήν την πρόκληση.

Ο στόχος είναι να απαλλαγούμε απο το πόνο. Ο πόνος είναι ένας σύντροφος που φέρνει δυσαρέσκεια και περιορισμό. Με επίκεντρο την επαναφορά της φυσικής σας κατάστασης, η φυσικοθεραπεία αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα. Αναζητάμε τις ρίζες του πόνου, διαμορφώνουμε εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας και εργαζόμαστε μαζί για την επίτευξη της υγεία σας.

Πέρα από τις φυσικές ασκήσεις, η φυσικοθεραπεία προσφέρει επίσης εκπαίδευση και συμβουλές για τον τρόπο ζωής. Με την υποστήριξη μας και την αφοσίωση σας στις ασκήσεις και τις συμβουλές που θα λάβετε, μπορείτε να καταφέρετε την απαλλαγή από τον πόνο και να ανακτήσετε την ποιότητα ζωής που επιθυμείτε.

Στο τέλος αυτού του ταξιδιού, θα βρείτε τον εαυτό σας πιο ισχυρό, ευέλικτο και ανθεκτικό. Και θα γνωρίζετε ότι, όταν χρειάζεσαι υποστήριξη, εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη.

Με εκτίμηση, Μαρία Κονδελούδη

Το κέντρο μας διαθέτει αριθμό αδείας νομίμου εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας, σύμφωνα με το Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών.